blev det förstås också, en liten helt vanlig slummer där i fåtöljen, men innan hann jag ändå ringa två samtal till vänner. Det är bra att prata lite ibland, och jag kommer då och då ihåg att man faktiskt kan och ska uttrycka uppskattning. Väldigt många gör fina saker och behöver höra att någon ser det också. Det är inte så svårt faktiskt, och alla vinner. Det kommer en dag när det är för sent, och det behöver man inte vara särskilt morbid utan bara realist för att inse.

Men just nu tänker jag att jag inte ska skjuta upp utan satsa på att damma i badrummet. Jag tycker det är rent osannolikt att just badrummet blir så väldigt dammigt, men hos oss är det åtminstone så. OK, jag skulle kunna damma oftare, kanske.

Och nyss hörde jag en mycket ung röst på nyheterna på tv, som pratade om modeindustrin, att alla borde konsumera mindre. Det är säkert sant, men jag kan förmodligen hitta rätt mycket i min garderob som jag använder och som är äldre (nästan iaf) än kvinnan som hade synpunkter. Det hindrar inte att jag skulle behöva minst ett par nya långbyxor, men jag vill kunna prova just långbyxor, så det får bli senare.