alla dessa åskväder som finns i trakten enligt kartan. På hemvägen fick vi så där tio droppar på vindrutan, that’s it. Och ca 30° hela tiden. Det har varit en strålande dag, t o m svärsonens far dök upp, han har annars svårt att slita sig från sina 20 hästar en bit söderut.

Och Tvåan hade (förmodligen svärsonen också, för han är himla händig) fixat jättegod buffé av italienskt stuk, närmast. Fantastiska kakor till kaffet sen. Prinsesstårtan var köpt, nån måtta får det vara, t o m för henne. Och svärmor verkade glad och nöjd, jag hoppas hon drack ordentligt när hon kommit hem till sig, det gjorde vi.

Och dagens bästa – måste jag ändå säga – var att lilla minsta så glatt satt i mitt knä vid behov, hon satt en liten stund i makens också. Lilla nästminsta lekte tittut med maken och dom kittlade varandra till bådas glädje. En bra dag. Men svettig.

Och fast det känns som om man nästan aldrig skulle behöva äta igen, så gissar jag att om nån timme sitter vi ändå och tuggar på något. Fast i mitt fall blir det väldigt begränsat. Men en kopp té är väl aldrig fel?