när den där kallfronten sveper in, fast det känns ändå som om det här kommer bara att fortsätta och fortsätta. Man glömmer lätt hur snabbt det ändrar sig. Vädret också. Och jag minns när vi hälsat på Äldsta när dom bodde i Frankfurt aM och åkte tåg hem, genom hela Tyskland regnade det och var ganska svalt och sen steg vi av i Köpenhamn och möttes av luft som ett våtvarmt omslag och det fortsatte hem. Det var förmodligen elva år sen.

Och inte minns jag alls att det var en så här lång varm fuktig period förra året, vi behövde aldrig sätta på fläkten och jag tror att makens kortärmade skjortor användes väldigt sällan, nu plockar jag fram dom i oblandad bomull och det är ändå väldigt klistrigt för honom att få av dom på kvällen, dvs det går inte, utan jag står och drar. Då går det.

Och i morgon har jag tre små projekt, jag ska ringa till tele2 om en tillgodofaktura som jag inte förstår mig på, jag ska lämna tillbaka böcker på biblioteket och så ska jag handla. Blir det nåt mer blir jag förvånad. Matlagningen kan jag väl inte se som projekt, den måste ju till oavsett.

Och sen funderar jag på en liten stump som eventuellt ska skrivas. Kanske. Om det inte blir för varmt. Jag skulle kanske satsa på siesta i morgon. När jag nu kan.