i dag. Ryggmassage berättar jag för säkerhets skull. Folk googlar på det mesta och kan bli besvikna. Det går jag på ungefär en gång i månaden och tycker det är bra. Det är lite mer avslappnande om man inte råkar vara drabbad av gasbildning just den dagen, så kan vi väl uttrycka det. Men man får koncentrera sig lite.

Hon tycker jag har dålig blodcirkulation och att jag borde använda vetekudden lite oftare över axlarna. Märkligt så svårt det kan vara att komma ihåg det då, och ändå ligger den i fåtöljen bredvid där jag oftast sitter och läser. Fast hon var nöjd med mina fötter och tyckte att jag sköter dom bra.

Sen diskuterade vi det här med mina svarta långbyxor och hon tyckte att jag skulle vara glad och nöjd över att ha hittat ett par jag var nöjd med. Hon ansåg dessutom att om det nu var så att jag ser bättre ut bakifrån än framifrån, så är det väl bara att rycka på axlarna och vara glad för det då. Och eftersom Grey’s är avblåst i kväll igen, så ska jag titta på Trinny och Susannah, det brukar funka för mig, deras entusiasm för att kvinnor ska vara positiva till sina kroppar brukar göra mig glad. Och här går jag omkring och duger. Så.