Inte var det solsken, det är f n hällregn ute, så det var väl tur att vi har en taklampa i badrummet. Men det snöar inte. Och jag är lite irriterad på mig själv att jag inte tog upp rullstolen från bilen i går innan det började regna och snöa. Men jag kan iofs ta upp den efter det att jag lämnat maken på avlastningen, det ska regna mindre då.

I går kväll ringde Yngste och jag kom att nämna en detalj i möbleringen i gårdagens kyrkkaffe. Det hörde ihop med hans mycket avhållna dagmamma, så då kom vi in på Yngstes klasskamrater och andra i närheten när han var väldigt ung. Han kunde så här i efterhand fortfarande hetsa upp sig alla idioter, som han uttryckte det. Så kan det vara. Men det är så roligt att prata med honom. Han var nöjd med sin tillvaro och det gläder ju en mor. När vi slutade skulle han läsa Dostojevski.

Nu gäller det att få packningen i ordning. Jag tyckte i går att makens olika byxor såg rätt slitna ut, men när jag började titta i just den garderoben, så fanns det ett litet förråd, det fanns t ex ett par som inte ens var upptagna ur plastpåsen, så när jag kommer hem igen, så får jag väl göra en rejäl inventering. Det fanns tydligen resurser.

Annons