Eftersom det bara är tio dagar kvar tills det är dags att ställa om klockan igen, så blir det mörkare ändå på eftermiddagarna förstås. Jag vet att man ska tända ljus och dricka té och så, men jag dricker té året om, så det har inte så värst mycket extratröst för min del. Och jag såg att UnderbaraClara bakade chokladscones och det är säkert trevligt, men jag har inte ett hekto extra choklad hemma, så där att bara göra scones av. På eftermiddagen här blev det en kort stund med sol, men inte hann jag ut på promenad eller för den delen att plantera blommor på gravarna heller innan det började regna igen. Jag hoppas på morgondagens eftermiddag. Just i dag lade jag mig på vår blommiga soffa och vilade lite innan jag drog fram dammsugaren till sovrummet.

I går tittade jag på Bondgård mitt i stan, eller vad det nu hette. Det ska bli intressant att se hur det går, kunskaperna är väldigt begränsade hos deltagarna. Jag hade möjligen känt mig lite osäker att lämna djur hos dom bara så där, men jag antar att det finns någon sorts backup bakom kameran, som vi inte ser.

Och i går hade jag tydligen lyckats trycka fel på diskmaskinen, så jag tänkte att jag skulle kolla så det blev rätt i dag. Man gör det ju så rutinmässigt att man=jag inte egentligen tänker på hur man gör. Vi har en pärm som tillhör lägenheten med beskrivningar och jag letade bakom fliken för diskmaskin, och det såg jättekonstigt ut. Jomenvisst, manualen tillhörde Elektrolux 310 och vi har Cylinda 310. Fast på nätet kan man leta upp manualen ändå. Så nu blev det väl rätt.