Vi kände inte riktigt för att titta på dom där tävlande familjerna här på kvällen, så vi satsade på ett nytt avsnitt av The Crown. Sån tur att vi numer har tillgång till den, maken klagar på vad han uppfattar som bristande historiekorrekthet, men han tittar med entusiasm ändå.

Och jag har sorterat medicin som vanligt på söndagskvällarna. Jag fick inte till det riktigt med apoteket förra veckan, men jag får ta mig samman. Såna där detaljer som måste ordnas kan ibland ta en stund att lyckas genomföra. Det finns än så länge medicin, men det börjar bli rätt ont om en del burkar hemma hos oss.

Vi, som annars är begränsat sportintresserade, satt och följde finnkampen under eftermiddagen, vädret var ju strålande och Stadion är en stilig arena. Iofs är det roligare för oss när det händer nånting på Sollentunavallen eftersom makens föräldrahem ligger precis på kanten, så då skriker vi ‘där’ lika ofta som vid nån sportprestation. Jag är lite småstressad inför kommande vecka, men jag har stillsamma planer och dom inbegriper förstås sovande. Hoppas kan jag väl alltid.