högt. Söndagens SvD kom i dag och i bilagan om mat och resor har man ju alltid en intervju med folk, som oftast har någon matanknytning och en av dom ständiga frågorna är hur vederbörande gör sin godaste bolognese. Det finns ingen måtta på ambitionen, man har i exotiska ingredienser och låter puttra i fyra timmar och jada jada jada. Fast där var det nu Carl Jan, och han svarade att den äter han i Italien. Smidigt. Och sen gillar han älgstek och gräddsås med tjinuski och bär till efterrätt.
Själv har jag väl inte höga ambitioner i köket annat än att mat ska vara god. Dagens enkla lasagne t ex, den var god. Men när jag tog fram tårtan i går, så dekorerade jag den med sista laddningen kanderade violer, som jag fick för länge sen av Tvåan, som visste att jag gillar det. Nu tittade jag runt på nätet och eftersom jag upptäckte att frakten var lika dyr som en burk, så köpte jag två burkar. Då blir åtminstone frakten utslagen på två och eftersom det inte precis går åt mängder, så kanske det blir över till arvingarna sen.