förstås rätt fort vid att det mesta ser ut ‘som vanligt’ igen. Lite tomt, men det går väl över. Och jag har förstås planerat nästa veckas mat och beställt hämtning tisdag kväll som vanligt. Jag hoppas det går lika snabbt som det brukar då.

Sen fick jag ett mail med ok på nånting jag hade plockat fram, och sen skulle det vidarebefordras och där kom det i retur nästan omedelbart, så det var bara att gå in i en mer aktuell adresslista och hitta en fungerande adress. För säkerhets skull skickade jag ett sms att jag sänt den aktuella texten, och fick återkoppling att det kommit fram, alltid en lättnad om det hakat upp sig i början.

När jag var uppe i vindsförrådet förut i dag så kände jag en stark önskan att kunna åka till återvinningsstationen med saker, som verkligen inte behövs längre. Det hamnade också på paus där i våras för min del. Och jag tänker på dom stackars grannarna. Jag försökte låta uppmuntrande och dom är säkert väldigt lyckliga tillsammans, men det är skönt att ha lite luft i boendet, inte för att tre rum – som vi har – är särskilt mycket luft, men ändå. Jag skulle känt mig lite instängd, ett lyxproblem kanske. Det kan också vara så i vår situation att jag har lite extra behov av att kunna dra mig lite undan.