här nu. Mest ute förstås, och jag fattar att ca 0° inte alls är särskilt kallt, men jag har inte mailat hyresvärden än om våra kalla element. Det är nog läge att göra det i morgon, 19° är inte så väldigt varmt inne. Kanske kan dom göra nåt i år, förra året blev det ju inget gjort.

Till avdelningen ‘kanske’ räknar jag möjligheten att baka saffransbullar i morgon, jag har sett så många bilder på saffransbröd i dag. Jag fattar att dom som inte bakat inte kan lägga ut bilder, men det känns lite som att vara sist på bollen. Fast det gör inte så mycket.

Det har förstås varit en stillsam söndag, jag har läst tidning i lugn och ro, alla dessa artiklar om vad vi vet och inte vet, vad vi visste då och vad vi inte visste om den aktuella pesten. Men i morgon är det vardag, inte så stor skillnad för oss förstås. Jag hoppas på en bra natts sömn, det verkar som om makens senaste medicin har effekt på sömnen och på natten i allmänhet. Jag kan bara hoppas att det är bestående. När jag hämtade ut den på apoteket (jag gjorde ju det eftersom Äldste var hemma med covid, annars är inte apotek min favoritplats precis i dagsläget) så var receptarien noga med att påpeka för mig att det fanns biverkningar, man kunde bli lite matt. Och jag förstår att dom ska säga sånt, men maken är lite matt ändå, och jag som varit uppe två gånger per natt sen mars, var rätt angelägen om att ändå testa medicinen.