är väl det musikaliska temat här i dag. Det lär vara drygt tre timmar, men jag gissar att maken kanske ger upp tillfälligt innan dess. Han funderade på om det kanske stör grannarna, men jag tror inte det. Volymen är något lägre än om han själv hade suttit med remonten, om man säger så.

Och om nu apotea är lite tröga, så får jag väl säga att skjortaffären var desto raskare den här gången. Jag skickade efter två nya skjortor till maken i tisdags kväll och nu ligger dom här redan. Jag gick till utlämningsstället och höll avstånd och hade handskar och har tvättat händerna sen också. Delvis beroende på medicineringen, delvis på hans orörlighet, så behöver maken ny storlek på skjortor, jag tycker det är rimligt att dom ska gå att knäppa och vara bekväma. Man får anpassa sig.

Och så väntar jag förstås för att se hur veckouppdateringen av smittläget här ser ut, men den brukar läggas ut vid fem, tror jag. I går kväll ringde Äldste, för han förstår förstås att jag är bekymrad för hans skull. Det var något bättre, men feber har kommit och gått, men på morgonen där i går hade han iaf varit ute på promenad med hunden. Jag kan bara hoppas. Fast det här höstlovet hade dom tänkt sig att göra ett ryck med det kvarvarande renoverandet. Det blir inte som man tänker, förstås.