vid fem, men nu skiner solen lätt beslöjad visserligen. Och jag är tacksam att det ändå blev en natt med hyfsad sömn, maken var mycket orolig när han skulle lägga sig i går kväll och jag hade vissa farhågor inför natten, men det gick mycket bättre än jag befarat. Visserligen hade jag en komplicerad dröm om att jag höll på och skulle rensa bort syrenbuskar utefter en vägkant, men det ordnade sig väl, åtminstone när jag vaknade.

Och flexibiliteten slog till här, jag hade tänkt mig en sorts lax i dag, men då hade jag behövt en citron. När jag gjorde matlistan tänkte jag att hade en, men den gick ju åt i lördags till pastan. Men jag skakade fram lite frysta mangotärningar och så blir det en annan sorts lax, bra det också.

Det var irriterande i går med det där viruset eller spammet eller vad man ska säga på fb där folk påstods skicka filmer till en på messenger. Ah ja, jag bytte lösenord på fb och hoppas att det är löst med det. Å andra sidan gjorde jag något i förrgår, som jag aldrig gjort innan. Förra sommaren träffade jag en lite avlägsen bekant, som verkade (redan då) leva ett lite konstigt och isolerat liv, så när han ett par veckor senare skickade vänförfrågan på fb, så accepterade jag. Men sen har jag fått typ två meddelanden per dag via msn om olika fromma saker, som han tydligen dammsuger nätet på. Jag gav upp och avföljde. Jag har inget emot fromma filmer iofs, men var en sån blandning av saker som för mig är lite tveksamma och saker som var totalt grundläggande och så det som bara var tråkigt. Nej, det fick vara bra så.