är fyllt igen. Jag hämtade som vanligt det beställda. Kaffet fanns inte, men jag har förstås reserv. Och mellanrumsborstarna till maken fanns inte heller, men då beställde jag sex förpackningar från apotea och dom kommer väl flygande med Early Bird innan dom befintliga tar slut, så det ordnade sig.

Fast man hade flyttat in bärförsäljningen (kanske har det varit för varmt ute) och då avstod jag från att gå in. Kanske fånigt, men jag är så försiktig jag kan.

Och i morgon kommer troligen Äldste förbi med tobak till den förfallna modern, och då ska jag försöka komma ihåg att skicka med honom mina klockor. Jag har två armbandsur och bådas batterier har givit upp. Visst, man klarar sig utmärkt utan, mobilen finns ju, men jag är van vid att ha dom när jag är ute. Så jag tänker att Äldste vid tillfälle kan titta in till den långsamjobbande mannen med klockaffären här. Det brukar ta en stund, han försvinner in bakom ett draperi och jag brukar undra vad i alla världen han har för sig, så jag ska förvarna Äldste att han får ta det när han har en stund över.