när man läser om planering inför hösten hos myndigheterna, vad man ska ta sig till när ‘den andra vågen’ kommer. Jag som tycker att vi sitter redan här i den första vågen vet verkligen inte hur jag ska hantera det här.

Och så är det ju måndag, dvs dagen innan jag hämtar maten. Vanligen brukar jag komplettera nånting som jag antingen glömt eller som lite hastigt tagit slut sen min beställning i onsdags. Och den där kompletteringen ska kunna ske fram till midnatt i dag. Fast om man går in på e-handel nu, så får man ett besked att sidan är nedstängd just nu, för dom bygger om den för att ge mig en bättre upplevelse. Ah ja, jag har nog tillräckligt med den enklare olivoljan och morgontésorten, så jag klarar mig, men ändå.

Sen skulle jag jobbat lite med några papper, men ork och koncentration räckte inte. I morgon är kanske också en dag. Den sämre natten mellan lördag/söndag gjorde inte precis underverk här, jag drar mig för att gå och lägga mig eftersom det kan bli stökigt. Inte logiskt alls, men det är en känsla av otrygghet att lägga sig i sängen.