eftersom wordpress hållit på och hotat ett tag att dom ska ge (!?) oss en alldeles ny design, och kanske händer eländet i morgon. Så detta kan vara den sista blåbärssoppa en äter, för att citera Lina hos Emil. Jag är inte helt förtjust i tekniska förbättringar.

Sen hade jag blandat ihop det här med paket, jag sitter ju här hemma och klickar hem tuggummi och hudkrämer och böcker och allt möjligt. Och förra veckan klickade jag ju hem en tvålautomat och sen har jag haft lite ångest för att snälla svärdottern skulle behöva hämta den på maxi, men icke – jag hade där klickat i alternativet Early Bird, lite förvånad över att det alls fanns till vår lilla ort. Och minsann, i morse hängde tvålautomaten i en grön påse på vår ytterdörr. Och jag har satt i batterier och fått den att fungera. Maken är mycket nöjd. Man ska tydligen kunna reglera tvålmängden också, men så långt har jag inte kommit än.

Och nu ska jag ta mig samman och faktiskt lägga mina böcker på matbordet i stället för på golvet, här ska inte krypas runt alltså, när jag letar efter lite grejor. Så kanske kan man lära gamla hundar.