och det känns så exotiskt att jag alltså måste skriva det som rubrik. Men det vore faktiskt rätt skönt med lite sommarkänsla nu. Och kanske blir det promenad i eftermiddag, förmiddagen har gått åt till makens duschande. Och ja, han duschar en gång i veckan, han sitter stilla rätt mycket och svettas inte nämnvärt och jag tvättar honom med tvättlapp varje morgon, så det är inte så att han är totalt otvättad annars.

Och jag satt f ö och funderade inför nästa handlingslista. Vår favoritsort glass, små pinnar vit magnumglass, har tydligen utgått ur sortimentet, så då får man tänka om. Det är ju så mycket reklam för Häagen Dazs att jag kollade, kilopris på ca 140 kr om jag minns rätt. Goda svenska glassorter fanns för 40, så det blev en burk pistasch och en romrussin (makens absoluta favorit alla gånger). Om dom nu finns, men vi lever på hoppet.

Och nu ska jag slå in ett mycket litet paket till yngsta dotterdottern, som fyller år nästa torsdag. Jag lägger det väl på lådan på måndag, det borde räcka. Och jag tänker att det nog är lite roligt att få ett litet eget blått kuvert i lådan.