slog till, där hos tandläkaren. Jag hjälpte maken till en stol i väntrummet och då kastade sig en kvinna över honom med stor entusiasm. Dom hade uppenbart träffats  för rätt länge sen, och hon var väldigt entusiastisk över att träffa honom igen, men hon berättade självklart inte vem hon var. Ja ja, maken är social förstås. Och sen fick jag gå in och dom började ta dessa eländiga röntgenplåtar och så blev dataskärmen svart. Inte så lyckat. Maken hade, där han satt, sett en takspot riktad mot honom, som började blinka intensivt och sen smällde den. Det tog ett tag innan man fick ordning på alltihop igen. Men jag blev fixad och allt var bra, min vassa tandkant blev lite tillslipad och annars var allt som det skulle.

Sen var det makens tur och han hade ett litet hål, som ska lagas nästa torsdag. Favorit i repris då. Och Bästa fd Grannens man dök också upp där i väntrummet. Och maken hade lyckats socialisera med en bekant kvinna, fått veta att sonen övertagit deras hus och att mannen var krasslig och lite allt möjligt. Sen dök en f d granne från tiden i stora huset upp, och henne hade maken också haft ett längre samtal med.

Men nu har vi ätit ärtsoppa, regnet har upphört, och jag ska gå till apoteket. Den utlovade medicinen har tydligen dykt upp.