var länge en rätt viktig och rolig grej i livet. Numer prenumererar jag inte längre, jag har förstås en massa kokböcker, som jag kan läsa om behovet uppstår. Och så kommer ju ica:s och coop:s tidningar. I dag kom båda och jag bläddrade igenom dom och hittade faktiskt ingenting, som jag kände mig lockad av, möjligen reportaget om italienska charkuterier då, men annars inte. Lite sorgligt, men jag är inte beredd att bli vegetarian och inte heller behöver jag undvika laktos eller nåt annat. Och sen rätt många år äter maken och jag fisk (eller skaldjur, räkor eller musslor eller så) två gånger i veckan, vi äter kyckling rätt ofta, ärtsoppa på torsdagar (med fläsk) och så anat kött en del dagar. Jag gissar att vi äter fyra hg kött/pers per vecka, alltid svenskt kött, oftast närproducerat. Så jag fortsätter ungefär som vanligt. Men det händer att jag hittar ny, eller sällan lagad, mat i mina kokböcker, det får vara bra så.