något annat är inte att vänta nu, det har inte ens varit vintersolstånd än, jag vet. Och lite förvånad blev jag ändå när jag gick upp i morse, jag har kopplat ljusstakarna till timrar, så det lyste när jag kom upp. Annars var mitt lömska undermedvetna där, och omedelbart när jag stängt av mobilen, så slumrade jag till och drömde att jag gick upp och ut i badrummet. Men där vaknade jag innan jag gled vidare.

Och vi åkte lite tidigare än vanligt till kyrkan i skogen, rätt många bilar, och precis som jag misstänkt var handikapplatsen upptagen, så jag släppte ur maken ur bilen och parkerade en bit bort. Det mesta löser sig, men sen blev det lite kaos, när vi skulle hem, för han lyssnade förstås inte på vad jag svarade när han undrade var bilen var, så han gick till den vanliga parkeringsplatsen. Jag löste det också. Och självklart är det roligt att det var fler människor där än vanligt, det hade iofs varit enklare om man hade följt den gudstjänstordning man delade ut, men det finns dom som har behov av spontanitet. Det var alltså en rätt annorlunda ordning. Bitvis tittade jag ner för att inte behöva se det kaos, som lätt uppstår, när man inte tänkt efter innan.

Men jag lagade en god söndagsmiddag när vi kom hem. Vad kan liksom gå fel när såsen består av buljong, tomatpuré, curry, paprikapulver, smörstekta champinjoner och grädde?