kontakt med juristen. Jag lämnade uppgifter som behövs för testamentet, det är inte precis Nobel-klass vi snackar här, utan mer ett sätt att uttrycka hur vi tänker, maken och jag. Och jag skickade ett gemensamt mail till barnen, så att alla ska veta vad vi gjort och hur vi tänkt.

Äldste ringde så småningom. Han har lite bekymmer med att juristen och hans bankkontakt inte riktigt klickar i detaljer hur man ska göra. Jag hoppas det löser sig. Här har det varit totalt stillastående rätt länge och sen plötsligt skickas det meddelanden om vad som ska göras på nästan ingen tid alls.

Och lite lätt irriterad är väl jag också. Jag hade absolut fattat att vårt möte var 10.00, och det fungerar smidigt för oss. Men så kom pappren, med angiven tid 9.30. Inte fullt så smidigt. Och nu sa juristen att det vore bra om maken och jag kommer vid nio, så vi hinner gå igenom vårt först. Det har jag inte meddelat maken än. Det är en betydande uppförsbacke, det där. Maken har inte förmågan att lyssna, när man=jag säger att nu har vi lite bråttom, så jag får nog en svettig tisdagsmorgon.