har inte gått helt strålande. Först duschade jag lite snabbt för att hinna ringa vårdcentralen för att boka makens årliga kontroll. Man ska ringa upp om trekvart och gör så också. Men det finns inga läkartider, så dom ska ringa upp senare eller skicka ett skriftligt besked. Eftersom maken ska till labbet först, så är det alltså helt osäkert när det blir. Jag hade gärna haft en tid att förhålla mig till.

Sen åkte jag äntligen till kemtvätten, som jag har skjutit upp länge, två dukar. Men där fick jag åtminstone besked, klart om en vecka, lysande. Sen stod Ikea på listan. Den där lampan jag tittat på hittade jag till slut irl, men det fanns bara skyltexemplaret. Jag gav upp att leta reda på personal. Jag tittade på en annan variant, men bestämde mig för att avstå. Och det extra hyllplanet, som skulle finnas på hylla 17 enligt nätet, fanns inte alls där. Med friskt mod kastade jag mig över en kunddator, men den ville inte tala om för mig var hyllplanen fanns. Då gick jag ut.

Sen skulle jag tvätta bilen, men någon annan svängde in precis före mig. Efter en minuts tänkande åkte jag hem, men då har man börjat sätta upp julbelysningen på genomfartsgatan, så den var helt avstängd och jag fick ta en annan väg. Och där hade jag tänkt stanna till och köpa skinka på coop och gå in på apoteket, men det gick inte då. Men i eftermiddag ska väl allt gå bättre, ja inte Ikea, för det ger jag upp.