här hemma igen, ja vi har elström, så det är inga problem så. Och hemresan gick utmärkt, lite regn då och då och mycket dimma, men det gick bra. Och jag tankade bilen innan jag parkerade på parkeringsplatsen här. Det känns tryggare att ha full tank, man vet aldrig vad som kan hända.

Och i går kväll var jag på en väldigt trevlig mannekänguppvisning, inte precis mina vanliga aktiviteter, det här. Jag hade redan innan funderat på att jag kanske skulle köpa ett par nya vinterbyxor, så jag passade på där, ett par som passade perfekt, svarta med röda avrutningar. För säkerhets skull noterar jag också att jag köpte en ny ytterrock till maken, en i princip likadan som han har, fast lite hade dom ändrat sen jag köpte den förra för tretton år sen.

Och när vi kom innanför dörren i går kollade jag mobilen. Äldste hade ringt. Vi har fått tidsram från juristen, 27 november ska allt pappersarbete vara klart, och rimligen kan vi då ta ett snabbt avsked av släktingarna. Men det har tagit mycket längre tid än vad vi var överens om från början, inget att göra åt nu, bara det blir klart. Så sen sov jag mycket oroligt i natt, bisarrt nog.