tänker jag, men jag har gjort 14 kladdkakemuffins iaf här på morgonen, rentav före frukost. Jag gillar, som jag skrivit många gånger, en liten kaka till kaffet efter maten. Gärna en lite större kaka på söndagen. Och jag har en omgång morotsmuffins med glasyr i frysen och nu har jag kompletterat med kladdkakedito.  Snart ska jag sätta in en kyckling i lergryta i ugnen, klassisk mat på Alla Helgons dag hos oss. Den tar 90 minuter att laga, och det passar bra den här dagen, när Högmässan är kl 16.

Lite moln finns det vid horisonten, men annars är det rätt strålande solsken. Mina blommor på uteplatsen prunkar fortfarande, och den lilla ljusblå och vita Madonnabilden jag köpte i Assisi förra hösten hänger fortfarande bredvid ytterdörren, och solen sken så vackert på den.

När vi bodde i hus hörde det till att jag räfsade löv på baksidan av huset på förmiddagen denna dag, men nu slipper jag alla dessa löv. Äldsta och familjen räfsar vid sitt sommarhus, men möjligen blir det lite mindre nästa höst när dom nu tog ner ett par träd.