att jag totalt glömde. jag menar, jag stressade lite över det här med att vakna i tid i morse. Mobilen kunde ha lagt av under natten. Men så tänkte jag att om detta hem lider brist på nånting, så inte är det klockor iaf. Det finns gammaldags väckarklockor här, så jag satte på den som annars också står i sovrummet (i vanliga fall för att maken ska ha en klocka han kan se när han ligger och vilar) och försiktigtvis satte jag den ett par minuter efter mobilen, så att – om nu mobilen funkade (det gjorde den), så skulle jag kunna stänga av den andra innan den hann ringa. OK. Så jag kom upp och bakade kladdkakemuffins, som är favorittilltugget till söndagskaffet, och dom blir bäst om dom inte är varma. Och så var det frukost och det vanliga kaoset när vi ska i väg. Det är inte riktigt som att få i väg barnen till skolbussen, men lite för lika ändå. Men vi kom i väg, precis som med ungarna och skolbussen på sin tid.

Sen önskade jag regn, intensivt, när jag skulle hämta bilen, för någon hade lyckats spy i natt i den lilla trappan mellan vår innergård och parkeringen, men det har fortfarande inte regnat. Det duggade bara lite.

När vi kom hem från kyrkan gjorde jag limpor, såna som ska stå och jäsa i form en och en halv timme. Och det hade jag alltså totalt glömt för en liten stund sen, så nu jäste dom nästan två timmar. Ah ja, det blir mackor av dom också.

Annonser