med fläkten på. Och min mobil ringde. Jag kollade förstås och såg att det var ett synnerligen okänt nummer, så jag svarade inte. Frankrike, när jag kollade. Fast maken blev förstås väldigt engagerad, han kan inte alls utgå från att jag har koll och att om jag inte svarar, så beror det på någonting. Han trodde förstås att det var något av barnen som ringde inför morgondagen och att jag missade ett viktigt samtal. Själv tycker jag inte alls att det var rimligt, och om jag nu hade missat något viktigt, så hade jag ju sett numret och kunnat ringa tillbaka.

Och förut i dag ringde en försäljare, men jag svarade faktiskt. Men jag säger bara – tak, men nej tack’ och lägger på. Maken är förbryllad över att man kan göra så.

Och så hade jag fläckar på en duk och skulle spruta fläckborttagning på den och det gick inte alls. När jag hade hållit på och kämpat en lång stund med flaskan visade det sig att röret till själva sprutmojen helt enkelt hade gått i små bitar, så då fungerar självklart ingenting. Men jag hällde helt brutalt vätskan direkt på duken och nu är den tvättad och halvtorkad och ligger i mangeln.