så här mitt på måndagen kan vara att ha tre middagar lasagne i ugnen, allt runt omkring är dessutom diskat och spisen är avtorkad. Och en maskin tvätt är upphängd och en annan snurrar just.

Och personligen tycker jag det är knepigt att göra bechamelsås. Andra tycker det är jätteenkelt, bra för dom. Men mjölken kan bränna vid, redningen kan klumpa sig, eländet kan koka över. Och jo tack, redningen såg perfekt ut innan jag hällde ner den i dag, då klumpade den sig. Och jag kände att i Masterchef hade den stackars människan börjat om, men jag har inte så mycket mjölk hemma, så jag tog till stavmixern. I två omgångar, för man kan inte stoppa ner den i kastrullen. Då blir kastrullen förstörd – been there. Och då får man alltså två kärl till att diska, plus stavmixern då. Så det är en av anledningarna till att jag är extra nöjd över att allt är diskat. Och den kokade inte över.