igen. Jag kom hem 02.45 och vacklade in i sängen. Det var inte jag som körde, min uppgift var snarare att komma med glada tillrop då och då, där i snöstormen, som det ganska raskt blev under hemfärden. Jag är så tacksam för alltihop.

Och jag tog mig upp i morse och hämtade maken, och på vägen hämtade vi hans id-kort, så nu är det klart för fem år.  Jag hade inte varit riktigt på alerten där, så jag hade kommit överens med den kommunala handläggaren om tiden 10.30 hos oss. Hon kom ca två minuter före oss, men det ordnade sig. Så nu är den årliga avstämningen gjord, typ. Vi sa, att vi ville ha det som det varit i år, så blir det.

Men nu måste jag laga lite mat, dessutom hitta på den. Det är bekvämt att sätta sig till mat som någon annan lagar och dessutom diskar efteråt. Nå ja, jag har tvättmaskinen som surrar här, och jag har köpt färsk sallad. Det är man inte så intresserad av, när idealet är klassisk engelsk husmanskost. Och det blir förvisso ingen pecan Pie till kaffet här. Just det åt jag f ö inte.