upp sex tavlor till. Och två lampetter. Och en krok fick jag flytta, för den hade hamnat tre cm för lågt och tre cm för långt år vänster. Men annars går det bra.

Första limporna står och jäser, lite spännande hur denna ugn fungerar.

Och natten var inte så bra. Maken väckte mig när jag sovit en timme och sa sig ha legat vaken ‘hela natten’, fast han snarkade faktiskt rätt länge innan jag somnade. Men det kändes väl så. Och sen vaknade han i mycket tidig morgonstund också, men somnade om efter badrummet. Jag är helt medveten om att det finns många som har mycket värre nätter, men det hjälper inte så värst, i sht inte när maken tycker att han borde förklara sig, mångordigt, där i nattens tysta timmar. Och jag vill bara ha tystnad, badrummet ok, men jag vill inte prata så mycket. Tillbaka till sömnen, om möjligt, är min paroll.

Sen har jag förstått att det här att vi har ett badrum trasslar till den sortens vanor maken nu ändå har. Han är på kvällen van vid att gå på toaletten och sen gå uppför trappan och klä av sig och borsta tänderna i andra badrummet, så att det numer gäller att ta av sig redan från början har inte riktigt gått in än.

Men det blev morgon och vi åkte till kyrkan vid sjön, väldigt låg medelålder på församlingen just i dag, barnfamiljer vi träffade nyss också. Och texten handlade om förvaltarskap, hur man använder det man faktiskt har.

Annonser