här och där med saker som skulle kunna packas upp. Nyss packade jag upp en liten blå låda, det får räcka för dagen. Och jag har buntat ihop tio flyttkartonger och ställt in i förrådet, så det ser mer normalt ut utan dom. Och maken fortsätter jubla över hur trevligt det är och han har i dag också varit ute en vända på balkongen. Varför den är så mycket bättre här vet jag inte riktigt, men det gläder mig iaf.

Jag inser att förmiddagen i morgon blir lite hektisk, men jag har förstås skrivit en liten lista. Och jag tänker på vännen, som berättade att han under stormen Gudrun gick och pratade för sig själv för att inte glömma något viktigt. Så jag pratar på, lite tyst. I går hade jag en stund på eftermiddagen, när jag kände tröttheten bara välla upp, men nu känns det bra.

Dessutom inser jag att jag kommer förmodligen att vänja mig vid det större köket rätt smidigt, för på sätt och vis är det rätt likt det kök jag hade innan vi flyttade hit. Vask, diskbänk och spis i den ordningen, i förra lägenheten var det spis, diskbänk och vask.

Annonser