– den är visserligen inte riktigt torr än, den där torktumlaren förstås jag mig nog inte riktigt på. Jag utgår från att det var mig det var fel på. Men frånsett det är jag väldigt lättad, det hade varit knepigt att handtvätta tillräckligt mycket. Och nu ska vi väl klara oss till den nya finns här i lägenheten.

Och jag säckade ihop lite grann, somnade framför tv:n och vaknade frusen. Då gick jag ner på undervåningen och dammsög skåpen efter dom kvarlämnade ostbågarna (som maken fick) och den lilla resten chips (som jag tog själv), barnbarnens kvarlämnade. Så nu ska jag väl kunna hålla mig vaken till det är dags att lägga sig.

Det är skönt att det är så pass ljust ute fortfarande, även om det inte är varmt alls. Någon ringde förut i dag, lite nyfiken på vad som hänt i ett socialt sammanhang, som den uppringande klivit ur. Jag tycker man får bestämma sig, men jag är hyfsat social, så jag var vänlig ändå. Fast jag påpekade att jag tyvärr var tvungen att sluta, för jag hade akuttid i tvättstugan.