– Vi åkte hem lätt fyrkantiga. Rimbobullar, kanelkakor, chokladkakor (hackad choklad, lite sega, underbara) och så en tårta med oreocookies. Oj. Och dimman låg tät hela vägen. Jag svängde in till Media Markt och köpte ett presentkort. Och det blev ett intressant exempel på makens svårigheter. Jag hade sagt att jag skulle köpa ett presentkort där, men han blev enormt förvånad över att jag svängde dit. Varför gjorde jag det innan vi åkte till Tvåan? Ja, jag kunde ju inte köpa det på hemvägen. Varför inte det? Det hade han trott. Sen hävdade han att han trott att jag köpt det hemma. Men vi har ingen Media Markt i vår lilla ort. Nej, det är klart. Men ändå.

Sen körde jag via järnvägsstationen, inte för tågens skull, men man har byggt om så mycket där, och vi har inte åkt förbi där på väldigt länge. Det tyckte han var lite roligt.

Och lilla hunden hade haft problem med magen några dagar, så svärmor var strängt tillsagt att inte mata så mycket som en smula.

Och barnbarnet såg nöjd och glad ut, lillebror hade fått glasögon i veckan, och han var nöjd med det. När han var ett par år tyckte han att glasögon var så imponerande att Tvåan köpte bensinmacksglasögon till honom då.

Annonser