som flöt i väg, lite sävligt så där. Det där var ett av de mycket få tillfällena i mitt liv jag använt ordet ‘sävligt’, jag är närmast allergisk mot det av personliga skäl. Innan jag gifte mig hette jag Sääf, och det betydde att det var normalt att just det skulle det skämtas om i samband med mig. Oräkneligt många kan citera Frödings Säv Säv Susa och allihop trodde att just dom var dom första som kom på något så originellt och skojigt. Det slipper jag numer.

Och jag kokade soppan med vita bönor och gästen tyckte uppenbart att den var god, men han har svårt för spenat (tendens till njursten), men han petade bara glatt bort spenaten. Jag gillar när folk kan hantera sina problem med en axelryckning, alla problem går inte att hantera enkelt, jag vet, men just därför är jag tacksam för det som faktiskt går att vara pragmatisk.

Och så har vi ett planeringsproblem med en (mycket) avlägsen amerikansk släkting, som tydligen kommer förbi på väg hem från Kenya, inte för att jag vet om det är nästgårds precis, men svärmor är en aning stressad. Ja ja.

Annonser