saker som ska göras, i sht om hjärnan är lite trött av att ständigt hantera sin beredskap. Jag lärde mig när det var stormen Gudrun i trakterna att nästan alla blev lite utmattade. En betydligt yngre person sa att han gick ständigt och mumlade för sig själv för att inte glömma nåt då. Jag skriver ju alltid handlingslistor och gärna listor annars också. Samtidigt ska man ju öva minnet. Hur man gör, så riskerar man att det blir fel.

Och nyss var jag oerhört fixerad vid att jag måste komma ihåg att göra iordning grahamslimporna efter maten, så det lyckades jag med, dom jäser f n. Men dagens tvätt höll jag helt på att glömma, jag råkade bara titta in i tvättutrymmet (att kalla det tvättstuga låter lite mer storslaget än det är) och upptäckte att jag lade in en maskin i morse och den är klar nu. Det blir bättre om man hänger upp sakerna också.

Nu måste jag bara komma ihåg att limporna ska in i ugnen 15.10 och så gräddas 50 minuter. Inte somna under tiden heller.

Och just nu kommer jag ihåg att jag ska beställa en kabinväska, lagom till Ryanairs bestämmelser. Jag har inte bestämt färg än, först hade jag tänkt knallgrön, men vi får se var jag hamnar.

Annonser