att hålla reda på. Men när jag har kammat mig kanske det klarnar, man vet aldrig. Och apropå tandborstningen, så inser jag att det drar ihop sig till att köpa ny tandborste, den behöver laddas rätt ofta nu, och jag kan inte ens komma ihåg när den köptes, men det bör vara ca femton år sen. Man kanske inte kan begära mer av en tandborste. Ja, jag har köpt själva borsthuvudena oftare än så. Så jag har googlat och tittat. En djungel numer, då tror jag bara det fanns en modell.

Och så ska det skickas paket till yngsta dotterdottern. Och skivad skinka ska köpas. Och limpor bakas. Och köttfärspaj tillverkas. Fast jag får väl starta med att hänga upp tvätten, som alldeles nyss snurrat klart.

Och jag gick in i klädkammaren och förvånades över att det numer finns golvyta där. Äldste frågade vad jag ska fylla den med, vakuum är ju mot naturen, liksom. Och jag är väl inte så feng shui alls. Jag lästa nån artikel där det stod att man ska fälla ner toalocket, för annars flödar energin fel. Och det kan jag bara säga, att fäller man ner toalocket här, med makens svårigheter inräknade i tillvaron, så blir det absolut fel energiflöde. Inte bara energi. Dessutom kan man fråga sig hur en ‘uråldrig’ filosofi kan ta vattentoaletters lock i beräkningen. Men med det sagt, så ska jag försöka hålla golvet städat i klädkammaren.