vara så att jag är på väg att bli förkyld. Det är länge sen sist, dvs jag har hela hösten haft nån sorts condensed version av förkylning, jag har nyst femton gånger i sträck och snutit mig intensivt tjugo minuter i taget, och sen har det bara upphört. Men det här känns som om det kan vara en mer långdragen historia. Jag hoppas förstås inte det.

Och i morgon ska vi åka till Tvåan då. Jag fick syn på väldigt snygga örhängen (man kan aldrig ha för många snygga örhängen) i ett fönster jag gick förbi i torsdags. Odlade pärlor längst ner på en stel silverhistoria. Och kvinnan i affären och jag började byta födelseminnen, hon hade en dotter född 21 dec, ett par år yngre än Tvåan, men vi bondade där, så trevligt.

Faktiskt, jag köpte ett par till Äldsta också, fast det var i butiken här, och dom ser helt annorlunda ut, lite mer glitter faktiskt. Och jag gick tillbaka till affären där jag köpte Tvåans och köpte faktiskt ett par till svärdottern också, ytterligare en annan variant. Ja, jag är själv oerhört förtjust i örhängen och har aldrig samma två dar i följd.