i den egna sängen. Fast värdinnans säng är väldigt bekväm, så det beror inte på det att jag inte sov i natt. Det var helt mitt eget huvuds fel. Jag förstår mig inte på folk, helt enkelt. Och så ligger jag där och försöker få nån reda i dom trassliga tankarna och så snurrar det på. Och just i natt låg jag också och funderade på att jag ju skulle åka hem och av totalt okänd anledning så såg jag vissa bitar av vägen framför mig hela tiden, det var inte heller så bra.

Men nu så får vi se hur det blir. Maken började klaga över dom bristande rutinerna på boendena när han hade lagt sig, och jag vet ju att han inte är nöjd, jag vet det. Och jag tror nog att han egentligen vet att jag vet, så det känns som dagens onödiga. Faktiskt.

Och när vi åkte från Äldste sa han att vi skulle ta det försiktigt, det finns älg i trakten. Fast vi såg ingen. Man åker en ganska lång bit genom kraftig skog där och sen kommer man till asfaltväg och sen till en ännu större väg och på den såg vi plötsligt ett rådjur som försvann mot en trädgård.