här inne hos oss. Det blåser en del ute, jag vet inte hur det går för gran2 på torget. Men Äldste hade elavbrott ett par timmar på eftermiddagen, men han hade precis lagat lunch när det började, så det klarade sig. Men lite osäkert är det, eftersom dom ska förbereda söndagens fest i morgon. Jag föreslog att om det inte fixar sig får alla ta med sig var sin pizza, typ.

Men jag är väldigt avslappnad här, så avslappnad jag nu blir. Jag funderar en del på det här med medicinbiverkningar för maken. Och det är dumt, jag vet, man ska ta tag i problem när dom kommer, inte oroa sig innan. Men kontrollbehovet slår till. Och jag fick inte iväg min lista på avlastning till kommunen i dag heller.

Och paketet med svärdotterns krukor var mycket större än jag trodde, så jag kunde inte precis ta det under armen och fortsätta till coop och handla när jag ändå var ute. Jag gick hem och tänkte efter vad vi kunde äta av det som fanns hemma. Och så fick jag äntligen till det där att frysa in strimlad paprika, vinterns förråd.

Och nu ska vi tända ljus och dricka té.