att höra löss hosta, tänkte jag när nedersta grannens chihuahua började skälla. Den har verkligen skev självbild, jag minns fortfarande när den kom och skällde runt fötterna på mig när jag stod och planterade och jag inte fattade vad det var. Jag såg den inte. Den var visserligen valp då, men ändå.

Och vi fikade i svärmors barndomshem, hon hade fixat kaffe och sina fantastiska kringlor, förmodligen 50% smör, helt underbara. Och jag har sen länge gett upp tanken att få veta hur hon gör. Och sen for hon runt i jakt på dom kläder, som hon ansåg skulle finnas, men nån pyjamas hittade hon aldrig. Och Äldste och svärdottern log lite milt över det. Men hon var/är fullt övertygad om att tre par jeans och två rakapparater har försvunnit. Det får vara så. Och vi passerade Äldste och familjen som höll på att städa i sitt förra sommarhus där i närheten, någon skulle komma och bo där över andjakten, som närmar sig.

Jag är tung i huvudet, det kan bero på åskan som finns i närheten, det kan också vara en smygande förkylning. Jag hade nån sorts torrhosta redan innan jag träffade förra veckans värdinna och svärsonen hade rejäl snuva, så det finns mycket att välja på. Nu spelar det ingen roll alls, man kan drabbas av det mesta bara man går in på maxi. Och jag växlade om f ö och köpte årets första blåbär till kvällen.