i går och tog mig samman och gick till apoteket och hämtade ut diverse, så nu hoppas jag att jag tittade rätt och inte kommer att behöva gå dit på flera veckor.

Och det regnar, med lätt inslag av nästan-snö-blask. Äldste ringde och var inte övertaggad att byta vinterdäcken just i dag, dom skulle åka och titta på lammen hos hans svärföräldrar.

Och jag gick ändå in i affären och tittade på dom mörkgröna byxorna och eftersom jag avskyr att prova tog jag med ett par svarta som fanns till extrapris också, när man ändå sliter av sig kläderna liksom. Och dom svarta satt som tights på benen och var för vida upptill, jag skulle vilja se hur den såg ut som tyckte det var bra passform. Och dom gröna då, nja, benen fick plats lite bättre, men dom var alldeles för vida i midjan, dom också, så jag gav upp. Dom var säkert felmärkta, så jag orkade inte ta en mindre storlek.

Och nu är jag av lite oklar anledning alldeles utmattad. Det finns flera detaljer jag skulle behöva ta tag i, men det går inte just nu. Och jag kan säga att stavningen fungerar inte lysande heller, jag skriver fel hela tiden. Kanske också ett tecken att jag bör sitta still i båten en stund. Jag har en felfungerande stresströskel.