virvlar runt här. Och jag är tacksam att jag cyklade och handlade vid åtta, då regnade det bara. Men jag gick till apoteket nyss och makens medicin, den som jag ringde om förra veckan, fanns inne. Sen var det en annan sak att ena kassan inte fungerade, men det var inte rusning, så det gick bra att byta till den andra. Och nu vill jag inte gå ut mer. Snälle Yngste har skjutsat svärmor till hennes bror och ska hämta henne i eftermiddag. Och nästa vecka byter vi till sommardäck.

Och jag försöker landa i min vanliga vardag igen. Det är så fantastiskt att få lite paus, jag känner fortfarande i hela kroppen vilken lättnad det är att få sova utan att behöva gå upp mitt i natten även om jag vaknar till.

Fast just nu tittar jag på matsalsbordet, det som fick följa med hit och står mitt på golvet i vårt stora rum, bordsskivan är täckt av en massa papper och tidningar och diverse prylar. Jag brukar försöka se till att det är tomt, förut var det en annan sak när det stod i en matsal som vi passerade men inte befann oss ständigt i, här måste det röjas oftare annars blir det så påtagligt kaosartat.