i hjärnan, som sysslar med olika saker – jag kan bara hoppas att dom lugnar sig lagom nu, jag skulle gärna sova, väldigt gärna en ljus och trevlig dröm också, tack.

I morse när jag så småningom vaknade på allvar, så låg jag en kort stund och hade en liten diskussion med mig själv – skulle jag gå upp just då, skulle jag cykla till maxi för det berömda handlandet-klockan-åtta-på-morgonen? Jo, jag gjorde det, tanken att traska runt med alla andra som brukar komma vid tio var avskräckande, jag orkade inte den tanken. Då var det bättre att ta sig upp, även om det slumpade sig så att någon handlade med ett ganska litet barn som gallskrek, verkligen gallskrek, hela tiden i affären, lite ovanligt vid morgonhandlande.

Och så småningom dök hyresvärdarna – båda två – upp för att titta på övre badrummets kakel, som håller på att ramla ner på ena väggen. Jag larmade om det för rätt länge sen, men nu hade dom kommit ihåg det och såg lite bleka ut. Dom skulle tydligen göra något annat hantverksaktigt någon annanstans den närmaste månaden, men sen så. Dom tänkte sig att det skulle ta två veckor, som vi alltså inte kommer att ha badrum på övervåningen. Lite trött blir jag.