har jag polerat spishällen. Det oväntade kan hända här också. Annars var det väl mer oväntat att vi klämde i oss var sitt nougatägg från Fazer till kaffet i dag. Jag brukar inte köpa vardagschoklad i Fastan, men nu hade ju sonen köpt i Helsingfors och ville bjuda, raringen, och då hade det varit lite oartigt att tacka nej.

Fast spispolerandet hör inte ihop med chokladångest, det är snarast det att jag såg en människa jag borde kontakta i går när jag stod och plockade till mig penséer. Det verkade lite oartigt att störta fram där vid blommorna, och nu ångrar jag lite att jag ändå inte försökte. Jag får nog testa i morgon igen, jag har försökt utan framgång förut, men det betyder ju inte att man kan ge upp.

Sen lyckades jag till slut skicka efter ett örngott till makens tempurkudde, dom har tydligen exakt lika lång livstid, båda dom tidigare har gett upp med bara nån månads mellanrum, lite märkligt. Och nya sidenkalsonger skickade jag också efter, även om säsongen går mot slut nu. Men det kan vara trevligt att vara beredd i november. Det är f ö det absolut vanligaste sökordet här, till min förvåning.