blev det inget av den där snön, åtminstone inte här. Det kan gärna vänta för min del, jag tror jag har antytt det förut.

Och i nån sorts allmän festyra hade centrumhandeln här bestämt sig för att bränna av ett mindre, fast rätt högljutt, fyrverkeri vid sextiden i kväll. Först undrade jag vad i all världen som pågick, men det var annonserat i lokaltidningen när man tittade efter. Efteråt. Och närmaste esplanaden har lampor i träden, har haft sen innan jag första gången åkte den vägen och det var mycket länge sen, på den tiden fanns det knappt nån motsvarande belysning utom utanför Stallmästargården.

Och jag medger att jag är väldigt trött och verkligen hoppas att det blir lite nattsömn i natt och att maken inte kommer att anse att det är för kallt i sovrummet, så där så han dels måste dra täcket över huvudet, dels måste diskutera detta med mig. Men elementet är inte varmt helt och hållet, så jag får nog ringa en vända till. I dag hade ju han som kom lite bråttom, för dom skulle installera en diskmaskin hos någon och så skulle dom äta julbord också. Och det är klart, då kan man ju inte ägna sig åt hyresgästers element hur som helst. När man har köttbullar i blick. Att inte tala om revbensspjäll. Antar jag.