mitt livsinnehåll f n. Inte riktigt, kanske, men nästan.

Och jag hade bestämt att förnya mig, fisksufflé minsann. Och jag hade totalt glömt att min nuvarande ugn har lite svårt för gradtal, eller åtminstone är den inte riktigt lik nån annan ugn jag levt med tidigare. Den är varmare. Så fisksufflén blev färdig mycket tidigare än jag trott. Nu anser jag ju att man kan äta den även om den sjunkit ihop en del – man bränner inte tungan då t ex – och den var god, så det får räknas som godkänt ändå.

Sen har matbrödet tagit slut och jag var helt inställd på att baka ena sorten efter lunch i dag, men sen kände jag att det går inte, det fick bli enkla grahamslimporna som står och jäser för sig själva, så att jag slipper engagera mig. Och maken och sonen påstod att det skulle gå så bra.

Och det hade kommit en bok jag beställt i dag, och maken hade totalt missuppfattat vad boken skulle handla om, så han var väldigt missnöjd med mig, fast jag vet ju att jag inte kan ha sagt det han påstår, för det är milsvitt från vad jag visste när jag beställde. Men trots morrande sitter han nu och läser. Så kan det gå.