lite kanske. Samtidigt kan jag tänka att min hastighet är rätt låg redan, men det hjälper inte. Den är för hög för mig, och då är det broms som gäller. I morse tittade jag på klockan och tänkte -‘fem minuter till’ – en klassiker. Jag vaknade en timme och tjugo minuter senare. Det behövdes, förstod jag sen, för det var en liten aning snurrigt när jag stod och skulle koka gröten. Bara väldigt lite, men jag gillade det inte.

Och jag har låtit mig dras med i tanken att jag måste fixa det och det och detta innan Yngste kommer. Inte skulle han märka vare sig det ena eller andra. Och jag har ju inte precis planerat att svimma på Kastrup, så då får jag dra i bromsen nu då. Jag ska handla lite, sent på em när det bara är jag, och så ska jag baka grahamslimpor. Det är bara att röra ihop degen och låta jäsa i formarna, så det kan inte vara enklare. Och sen drar jag gränsen där. Jag behöver inte baka en annan sort också. Om graham tar slut kan säkert Yngste köpa sig nåt bröd han gillar.

Sen tittade jag på sökord folk har använt för att komma hit. Annars brukar ‘brun skalbagge’ vara vanligt men i går dök ‘baddräkt med blixtlås’ upp. Que?