som man kanske inte tänker på i första taget. I natt t ex fungerade inte sömnen. Jag försökte det mesta. Började på vänster sida, övergick till ryggläge, snurrade vidare till höger sida (sämsta alternativet) och så småningom somnade jag en halvtimme. Och sen var det en lång vaken stund. Och ett par korta sömnsnuttar. En av dom drömde jag att jag skulle sälja bakelser tillsammans med en helt oskyldig vän, dom skulle kosta 3,20 st. När jag berättade det för maken sa han lite förvånat – ‘men hon som är ekonom, kunde hon inte ha tagit mer betalt?’ och jag fnissade av pur trötthet. Vad kommer det sig att vi väntar oss nån sorts logik av drömmarna?

Och så småningom fick jag ett mycket kort mejl, som väl visst var roligt, men så trött som jag är, så fnissade jag väldigt länge. Man blir väldigt lättroad. Å andra sidan kan man sänkas av nån detalj också.

Och nu kommer jag att gå emot en liten princip – jag kommer att ta bilen till maxi. Jag ska handla toapapper och hushållspapper och jag vet att det blir lite knöligt på cykeln, bokstavligen, det blir lite svårt att sitta på sadeln.