och jag är inte så road av det. Å andra sidan handlade jag vid åtta i morse också, med lätt panik eftersom min matplanering inte alls gick ihop med utbudet. Flexibel och förändringsbenägen där på morgonen, men då slog mig idén att jag gör minsann köttbullar à la Ting – räddaren i nöden – och jättegott potatismos på söndag.

Sen åkte Yngste tåget för att handla med en kompis i lite större staden och när maken och jag ätit gröten gjorde jag en omgång kladdkakemuffins och en sats jordnötssmör/philadelphiaost/florsocker i små metallformar, förmodligen 15 points formen, men det får gå. Vi äter laxsoppa i dag, det fanns så fin fänkål, så det kändes som ett bra val.

Och Äldsta ringde, hon pysslar och sliter, rara lilla hon. När jag lade på luren ringde det ganska omedelbart, okänt nummer. Någon som ville skälla ut mig i anslutning till det jobb jag faktiskt gick hem ifrån för rätt länge sen. Jag var inte positiv till att någon ringer till mitt hemnummer och är hotfull. Så jag sa mycket kort att – ‘du, där slutade jag för rätt länge sen. Jag hoppas du får en bra helg. Hej då’ och så lade jag på luren. Mycket irriterande. Milt sagt.