Det verkar som om Bästa grannen är lite bättre nu. Hon har visserligen nästan inte ätit nåt på fjorton dagar (minus sex – sju kilo), men hon såg raskare ut. Hennes läkarvän hade sagt att elaka kärringar tar inte slut så fort. Men hon ska få prover tagna i morgon.
Har jag nämnt att det snöar igen? Och att jag är emot? Jag gick till tobaksaffären i kanten av torget, uppslagna tält som kommer att vara torra till midsommar ungefär, och ponnyridning. Och belysning i snön. Nu har jag kommit till det läget att jag inte bryr mig om att köpa en hopfällbar skyffel. Nej, bara det är en skyffel. På nåt sätt ska jag väl kunna knöla in den i bilen. I värsta fall får jag såga av skaftet. För jag ska ha tillgång till en skyffel nu. Annars kommer jag inte att kunna få ut bilen från parkeringen eller få in maken i bilen. Det gäller att gilla läget. Och om nu den globala uppvärmningen betyder att det ska bli -10 grader och snöa en halvmeter om dan, så blir det väl så.
Och jag är glad att jag bor på tredje våningen. Ur översvämningssynpunkt då. Fast jag fick springa ner till markplanet i morse för hissdörren hade inte stängt sig och då kom hissen ingen vart i kylan.