Hemma sedan fyra timmar. Det har gått utmärkt med resandet. Upp var det hur enkelt som helst – fast dels började det snöa en del, och så blev det jättekallt. Första kvällen -16, men lilla bilen har bara tuffat på. Fast varje morgon, och efter varje stopp nånstans har jag fått borsta snö och skrapa is, och för maken har det varit rätt jobbigt med alla snövallar som skulle forceras från bil till trottoar.
Hotellet funkade utmärkt, vi fick rum på nedre botten, allra närmast ingången med handikapptoa, och frukosten var på andra våningen med hissen nära oss och matsalen. Utmärkt frukost dessutom, och dygnet runt tillgång till kaffe/té, frukt och choklad. Vi kommer att bo där fler gånger.
Sen var det förstås så – vem hade trott nåt annat – att kameran var totalurladdad när dopet skulle börja. Jag hade laddare med mig, men den var på hotellet. Man ska kolla innan, jo visst, visst. Och på söndagen var den laddad, men då hade jag tänkt att maken skulle vila lite mellan Högmässan och lunchen så kameran var på hotellet. Och vi blev hastigt och lustigt bjudna på kaffe till vänner, så det blev ingen vila för maken och ingen kamera. Men i morse tog jag ett par bilder, som jag möjligen lägger upp lite senare. Nu har jag inte sett lilla minsta sen i somras, men jag blev bara så häpen – hon är så lik Sus lilla Alva att ni kan lika gärna titta på henne. M a o – hon är hur söt som helst!