Ja ha ja, där ser man. Inga träd växer upp till himlen etc. Här trodde jag att jag kunde göra j sorbet i sömnen. Icke.
Jag tyckte också att fryselementen var jättekalla, så jag drog igång en omgång vid nio så där. Totalt misslyckande, kan man säga. Det bara rann. Jordgubbssås snarare.
Omdisponering. Jag gör två eller tre omgångar i morgon em och det som ytterligare behövs på fredag em. Inte vad jag hade tänkt, inte alls. Så otroligt dumt. Men eländet fryser ju i frysboxen under natten, men blir förmodligen mera typ isklumpar. Typisk ‘yttersta reserv’.
juli 29, 2009
juli 29, 2009 at 11:53 e m
…psst…Kan du itj kjøpe litt i butikken? Trur du noen sier noe til det? Litt av din hjemmelagede, og så litt av en annen smak? Eller hvad med en klassisk vaniljeis i komibinasjon med din sorbet? Raspe litt mørk sjokolade over? Blir vel bare ”Piffigt” det. Fint på faten og sånn… Og så kan du jo være litt ekstra stolt når alle sier: Jeg syntes nok at jordbærsorbeten var den godeste…
Bare et litet forslag, fra en med 14 års erfaring fra restaurantbransjen;-)
juli 30, 2009 at 12:08 f m
Aggie – skulle behöva ha dig här, absolut. 🙂
Det kommer att lösa sig, jag vet det, men imorgon ska jag fundera vidare i den riktningen…och gå till affären som är större än mitt Coop och se vad jag kan hitta där. Och 14 år! Är det inte förbjudet med barnarbete?
juli 30, 2009 at 9:23 f m
Kära nån vad du kämpar på! *imponerad*
juli 30, 2009 at 12:57 e m
Ninni – i eftermiddag kavlar jag upp ärmarna igen. Och diskar i evigheters evighet.
juli 30, 2009 at 2:16 e m
Amen!!
Vill gärna höra fortsättningen!
juli 30, 2009 at 3:38 e m
Eva – ja det är en seg historia det här!
juli 31, 2009 at 8:03 e m
Barnarbete du…Begynte når jeg var 16..Så utdannet jeg meg til sykepleier, og det har jeg värt i 2 år;-)
Tiden går ju, som du veit, veldig raskt!
juli 31, 2009 at 9:26 e m
Aggie – *ler brett*